Bessans, Franta

ski bessans ski franta

Descriere ski Franta, Bessans

Bessans este un loc extrem de protejat care a stiut sa-si pastreze farmecul arhitecturii baroce. Acest sat cu atmosfera familiala si calduroasa este un loc minunat pentru practicarea schiului de fond si a multor alte activitati in zapada. Bessans este paradisul schiului de fond.

Informatii ski Franta, Bessans

80 km de piste pentru schi de fond pentru schiorii de toate nivelurile. Este situata la 1750 m altitudine intr-un cadru maiestuos. Statiunea este situata in fundul unei vai, ideal pentru schi de fond. Aici s-a format un lac de baraj glaciar. Schiului alpin ii ofera doar 3 km. Bessans, paradisul schiului de fond, a jocurilor in zapada si a celor care nu practica schi-ul.

Iarna, de la sfarsitul lui noiembrie pana la jumatatea lui aprilie, veti gasi zapada magica, insorire exceptionala. Statiunea sat Bessans va propune 80 km de schi de fond, 3 km de schi alpin si 15 km de piste pietonale. Vara, Bessans primeste familiile si iubitorii de drumetii. Situata intre Parcul National Vanoise si Italia, acest sat a stiut sa-si pastreze bucuria si emotia istoriei printre arta, traditii, arhitectura si agricultura.

Pentru cazare in Bessans, click AICI.

Pentru camera live Bessans, click AICI.

Daca ai fost in Bessans, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Bessans, Franta

Bessans, Franta

Sursa foto: www.flickr.com

Adauga un comentariu la articolul: "Bessans, Franta"