Crévoux, Franta

Crevoux, Franta

Crevoux, Franta

Descriere

La Crévoux, statiune ski Franta, farmecul unei naturi protejate si traditiile se imbina cu initiativele locale. Crévoux ofera conditii exceptionale de zapada naturala si de soare. Iubitorii de natura de schi, de mancare buna, orice ati fi, trebuie sa veniti aici neaparat. Patrimoniu, peisaje, plimbari si multe altele. Catunele sale La Chalp, Praveyral si Champ, drumul forestier, pun în valoare cadrul natural al acestei statiuni.

Este una din cele mai vechi statiuni si unul din cale mai frumoase sate din Hautes Alpes. Din Crévoux veti pastra cele mai frumoase amintiri si veti dori sa reveniti.

Informatii ski Franta, Crévoux

Cea mai recenta telecabina va va duce pana la 2400 m. Unul din locurile cele mai celebre pentru schi nordic. Acest domeniu, exceptional, atat pentru bogatia sa cat si pentru diversitatea peisajelor va sti sa va seduca propunandu-va itinerarii adaptate ritmului dumneavoastra. Domeniul schiului de fond va propune 45 km de piste balizate pentru toate nivelurile. La sfarsitul saptamanii putea schia si noaptea.

Din toate statiunile, Crévoux si-a pastrat cel mai bine autenticitatea. Aici valorile rurale sunt vii si puternice. In ceea ce priveste dezvoltarea turistica autenticitatea statiunii este un atu major. Iubitorii de zapada vor cadea sub farmecul acestei statiuni ideala pentru o relaxare totala departe de agitatia marilor statiuni.

Distante

Arad – Crévoux

Timp: 15.4 h
Distanta: 1515.455 km

Nadlac – Crévoux

Timp: 14.5 h
Distanta: 1467.18 km

Oradea – Crévoux

Timp: 15.6 h
Distanta: 1553.055 km

Pentru cazare in Crévoux, click AICI.

Pentru camera live Crévoux, click AICI.

Daca ai fost in Crévoux, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Crevoux, Franta

Crevoux, Franta

Sursa foto: www.flickr.com

Adauga un comentariu la articolul: "Crévoux, Franta"