La Norma, Franta

La Norma, Franta

La Norma, Franta

Descriere ski Franta, La Norma

O statiune mica si fermecatoare in inima Alpilor francezi, in Savoie, care va sti sa va seduca cu terenul sau mare de joaca, cu aerul pur, padurea si convivialitatea sa. Vitaminele de dimineata sunt in aerul pur pe care il respirati aici. Aici totul pare sa fie in armonie cu natura: accesul masinilor este interzis, cladirile sunt inconjurate de brazi. La Norma este o statiune 100% pietonala si destinata familiei.

Informatii ski Franta, La Norma

Domeniul schiabil se intinde pe 700 km, intre 1350 si 2750 m si numara 65 km de piste inconjurate de brazi si de pini. Statiunea este dotata cu 18 telecabine (1 telescaun debraiabil, 6 telescaune, 9 teleschiuri) si 27 de piste (2 negre, 11 rosii, 6 albastre, 8 verzi). Stratul de zapada natural din statiune este completat de o suta de tunuri de zapada permitand o acoperire de peste 80% de domeniu schiabil.

Pentru ca cei mici dar si cei mari sa poata profita din plin de zapada s-a amenajat un spatiu special pentru sanius. Este deschis toata ziua. Accesul este gratuit. Statiunea La Norma a obtinut marca Petits Montagnards care permite primirea copiilor. In timp ce adultii fac schi, cei mici se distreaza. Beneficiaza de spatii special amenajate pentru ei: Les Diablotins: pentru copiii de 6 ani, Club Piou-Piou: pentru copiii 3 ani, Club L’Ourson: pentru copiii de 4 – 5 ani.

Distante

Arad – La Norma

Timp: 14.3 h
Distanta: 1462.584 km

Nadlac – La Norma

Timp: 13.4 h
Distanta: 1414.309 km

Oradea – La Norma

Timp: 14.5 h
Distanta: 1500.184 km

Pentru cazare in La Norma, click AICI.

Pentru camera live La Norma, click AICI.

Daca ai fost in La Norma, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

La Norma, Franta

La Norma, Franta

Sursa foto: www.flickr.com

Adauga un comentariu la articolul: "La Norma, Franta"