Tatranska Lomnica, Slovacia

Tatranska Lomnica, Ski Slovacia

Tatranska Lomnica, Slovacia

Locatie

Statiunea de ski din Slovacia, Tatranska Lomnica, se afla la cea mai mare altitudine din Slovacia, cel mai inalt punct fiind de 2190 m, iar de aici se poate cobori pana la altitudinea de 900 m. Infrastructura, in momentul de fata, nu este una foarte dezvoltata, luand in considerare caracteristicile avantajoase a regiunii.

Informatii ski Slovacia, Tatranska Lomnica

Partiile sunt deservite doar de o telegondola (avand o statie si pe sectiunea mediana a traseului), un telescaun de 2 locuri si o telecabina veche.

Pe partea superioara a regiunii Saua Lomnic, gasim o partie extrem de grea, de unde se poate cobori pe mai multe variante pana la statia inferioara a instalatiei. Este o partie populara, din cauza care deseori se formeaza coada la telecabina, dar multumita situarii centrale, se poate ajunge usor in statiunile invecinate: Zdiar, Krompachy, Zakopane, Svit, Strbske Pleso sau Stary Smokovec.

Statiunea dispune si de o partie destinata incepatorilor, Jamy, care este deservita de doua teleschiuri, cu lungimi de 190, respectiv 470 m, dotate cu instalatie nocturna. In apropiere mai gasim 3 piste scurte de schi fond si trasee marcate pentru ture de iarna.

Pentru cazare in Tatranska Lomnica, click AICI.

Pentru camera live Tatranska Lomnica, click AICI.

Daca ai fost in Tatranska Lomnica, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Tatranska Lomnica, Ski Slovacia

Tatranska Lomnica, Slovacia

Sursa foto: www.flickr.com

Alte articole din categoria "Articole Slovacia":
Adauga un comentariu la articolul: "Tatranska Lomnica, Slovacia"