City Break Roma

Odata casa a unui imperiu mondial si destinatia la care toate drumurile duceau, Roma ramane inca un loc magic si azi. In nicio alta parte viata moderna se amesteca atat de perfect cu antichitatile unui timp pierdut. Roma este plina de istorie si minuni din lumea antica.

Vizitati Forumul Roman si mergeti pe urmele imparatilor, faceti turul Colosseum-ului si imaginati-va ca fiind un gladiator in fata a 50.000 de spectatori, vizitati Capela Sixtina in interiorul Muzeului Vaticanului si lasati-va transportati inapoi in epoca Renasterii in timp ce priviti tablourile de Michelangelo, treceti prin Piazza Navona si imaginati-va plimbandu-va in timp ce Bernini lucra pentru a crea magnifica Fantana celor patru rauri sau imaginati-va jocurile atletice romane, ce se desfasurau aici din secolul 1.

Gradul de solicitare fizica: 2

Puncte de interes City Break Roma

- Colosseumul (Colosseumul este probabil cea mai impresionanta cladire din Imperiul Roman. Cunoscuta initial drept Amfiteatrul Flavian, era cea mai mare cladire din epoca. Monumentala structura a devenit o ruina, dar chiar si astazi este o atractie impozanta si frumoasa).

City Break Roma: Colosseum

City Break Roma: Colosseum

- Pantheonul (Pantheonul a fost construit acum mai bine de 1800 de ani, minunata cladire a Pantheonului inca se ridica semeata ca o amintire a maretiei Imperiului Roman si reprezinta un important obiectiv turistic din Roma. Domul cladirii, cu o inaltime de peste 43 de metri este cel mai impresionant. A fost cel mai inalt dom din lume pana in anul 1436 cand a fost construita Catedrala din Florenta).

City Break Roma: Pantheon

City Break Roma: Pantheon

- Muzeele Vaticanului (Turistii din Vatican sosesc prin Piata San Pietro. Aceasta piata este un obiectiv turistic din Roma pe care nimeni n-are trebui sa-l rateze, indiferent de convingerile religioase. Piata San Pietro a fost proiectata de Bernini in timpul pontificatelor lui Alexandru VII si Clement IX. Vizitatorii acestei piete superbe, sunt inconjurati de doua randuri de coloane cu 284 de coloane aranjate in patru randuri, in varful carora exista 140 de sfinti. Apartamentele papale se gasesc si ele tot aici, ca si Muzeele Vaticanului, ce gazduiesc cele mai mari si valoroase colectii de arta din lume. Un tur al muzeelor este imperios necesar pentru orice turist care ajunge sa viziteze Vaticanul).

City Break Roma: Piata Vatican

City Break Roma: Piata Vatican

- Fantana di Trevi (Fontana di Trevi este cea mai cunoscuta si probabil cea mai frumoasa fantana din intregul oras Roma. Acest monument impresionant domina micuta piata Trevi situata in cartierul Quirinale. Fontana di Trevi se afla la capatul unui apeduct construit in anul 19 i. Ch. ce se numeste Aqua Virgo. Acest apeduct aduce apa de la izvoarele Salone (aproximativ 20km departare de Roma) si aprovizioneaza fantanile din centrul istoric al Romei cu apa. Figura centrala a fantanii Trevi este Neptun, zeul marii, care se afla intr-un car de lupta ce are forma unei scoici, tras de doi caluti de mare. Unul dintre cai este naravas iar celalalt este calm si supus. Acestia simbolizeaza dispozitia fluctuanta a marii).

City Break Roma: Fontana di Trevi

City Break Roma: Fontana di Trevi

Cazare propusa: Hotel Colosseum 3* sau Hotel Ambra Palace 4*

Hotel Colosseum

Hotelul Colosseum este situat pe o strada linistita din centrul oraşului. Terasa de pe acoperis ofera o vedere de neuitat la Roma antica. Colosseumul si Bazilica Santa Maria Maggiore sunt la mica distanta de mers pe jos. Toate camerele Hotelului Colosseum au aer conditionat si sunt dotate cu TV prin satelit si cu podea eleganta cu parchet. Baia privata are dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta. Micul dejun este servit sub forma unui bufet variat. La doar 50 de metri de proprietate este disponibila o parcare cu preturi reduse.

Hotel Ambra Palace

Ambra Palace, proprietate de familie, are o locatie excelenta, la 300 de metri de mare, in inima orasului Pescara. Personalul prietenos va va face imediat sa va simtiti ca acasa. Complet renovat in 2000, hotelul ofera camere confortabile, bine echipate, precum si o sala de sedinte, facilitati de spalatorie si garaj privat. Receptia este deschisa non-stop. Ambra Palace are acces facil la plaja din Pescara si la portul sau modern. De asemenea, muntii Majella si Gran Sasso, cu celebrele lor parcuri nationale, sunt in apropiere. Hotelul este situat aproape de gara, aeroport si autostrazi.

Recomandari activitati City Break Roma

Turul orasului Roma si curs de gatit

- combinatia dintre un tur al orasului Roma intr-un grup mare si de grupuri mici de cursuri pentru bucataria italiana
- vezi toate atractiile renumite ale acestui oras etern
- retete italiene pentru a le lua acasa

Tur pe Segway in Roma

- audio-tur cu ghid pentru a vedea punctele de interes ale Romei (3 ore)
- ghid audio ofera comentarii amuzante si detalii pentru informare
- escorta oferita de un lider profesionist

Pentru mai multe detalii sau rezervari, click AICI.

Alte articole din categoria "Articole Italia":
Adauga un comentariu la articolul: "City Break Roma"