City Break Viena

Palatele minunate, edificiile superbe si catedralele impunatoare cu vechime de secole reprezinta puncte de atractie ale Vienei, emanand farmec si o atmosfera specifica.

Chiar daca grandoarea imperiala a acestui oras se face si acum simtita, acest oras al muzicii are mai multe de oferit turistilor sai decat doar trecutul glorios: scena culturala bogata, arhitectura moderna si viata noctura furtunoasa ii sporesc farmecul.

Gradul de solicitare fizica: 2

Puncte de interes City Break Viena

- Palatul Schönbrunn (Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale, este unul dintre cele mai frumoase palate in stil baroc din Europa. Astazi, Palatul Schonbrunn din Viena se afla in patrimoniul cultural mondial al UNESCO, datorita importantei sale istorice, imprejurimilor unice si decoratiunilor interioare splendide. Schoenbrunn este una dintre cele mai populare atractii ale Vienei, primind in fiecare an aproape 1,3 milioane de turisti).

City Break Viena: Palatul Schonnbrunn

City Break Viena: Palatul Schonnbrunn

- Parcul de distractii Prater (Un parc de distractii pentru unii, pentru altii un loc al viselor si al nostalgiei, o oaza de verdeata pentru toti cei care ajung aici: Prater este un adevarat simbol al Vienei. Roata uriasa Ferris  veche de peste 100 de ani, este de asemenea un reper al Vienei, de unde te poti bucura de vederi splendide de la 60 de metri inaltime. Parcul de distractii Prater din Viena iti ofera distractie si aventura, dar poti gasi aici si liniste si relaxare. Este la propriu o lume fascinanta si ii face sa se simta bine atat pe cei mici cat si pe cei mari. Motto-ul Praterului este:” Have fun and enjoy!”)

City Break Viena: Parcul de distractii Prater

City Break Viena: Parcul de distractii Prater

- Muzeul Hofburg (Pentru mai bine de 600 de ani, Imperiul Habsburgic a fost condus de la Palatul Imperial. Astazi Capela Gotica Imperiala este locul unde Corul de Baieti din Viena ofera spectacole in apropierea Craciunului. In cetrul vechiului oras, poti admira splendoarea si grandoarea vietilor familiilor nobile din perioada imperiuli Habsburgic. Multe muzee prezinta afinitatea familiilor nobile pentru arta).

City Break Viena: Palatul Hofburg

City Break Viena: Palatul Hofburg

Cazare propusa: Hotel Savoy Garni 3* sau Hotel Prinz Eugen 4*

Hotel Savoy Garni

Hotel Savoy Garni ofera camere spatioase. Acesta se afla la o plimbare de doar 10 minute de bulevardul Ringstraße si la cativa pasi de MuseumQuarter. Hotel Savoy este situat in Spittelberg, un boem cartier cu multe restaurante, baruri si cafenele. Mariahilfer Strasse, cea mai mare strada de cumparaturi, precum si statia de metrou Neubaugasse (linia U3) sunt la doar cativa pasi distanta.

Hotel Prinz Eugen

Prinz Eugen este un hotel elegant si confortabil de 4 stele, situat in apropierea Palatului Belvedere. Acesta se afla aproape de centru, la doar cateva minute de mers cu mijloacele de transport in comun. Chiar vizavi de Hotelul Prinz Eugen se afla o gara si o statie de tramvai. Cu tramvaiul (linia D) puteti ajunge in aproximativ 10 minute la Opera de Stat si la Kärntner Straße (strada comerciala).

Recomandari activitati City Break Viena

- Bilet combinat pentru Zoo si gigantica roata Ferris: Aveti posibilitatea de a vizita cea mai veche gradina zoologica si cea mai veche roata gigantica din lume. Gradina zoologica a fost fondata in 1752 si este cea mai veche gradina zoologica existenta in lume. Acesta este incorporat in ambianta baroca a Parcului Palatul Schönbrunn si este, de asemenea, parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

- Muzeul de Istorie Naturala: Bucurati-va de o vizita la unul dintre cele mai importante muzee din lume – Muzeul de Istorie Naturala din Viena. Puteti calatori prin istoria planetei, prin diversitatea uluitoare a naturii si inapoi la originile culturii noastre. Obiecte vechi de peste 200 de ani sunt de cel mai mare interes.

- Lectie de gatit strudel cu mere pe domeniul palatului Schonbrunn: Iubiti strudelul cu mere, dar nu ati fost niciodata in Hofbackstube (brutariile coroanei) de la Residenz Cafe-Restaurant? Atunci, ar trebui sa luati masuri cat mai curand, deoarece aceste seifuri minunate, contin paradisul pentru toti dependentii de strudel cu mere. Acest spectacol trebuie neaparat vazut pentru fanii strudelului cu mere, descoperind exact cum un astfel de strudel delicios este pregatit.

Pentru mai multe detalii sau rezervari, click AICI.

Adauga un comentariu la articolul: "City Break Viena"