Circuit: N.Y.- Philadelphia si Atlantic City – Washington – Boston – N.Y.

times-square1
Ziua 1. BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 05:00 dimineata; plecare spre New York la ora 06:50, zbor AIR FRANCE KLM (cu schimbarea cursei la Paris). Sosire la New York (Aeroportul International JFK) la ora locala 12:45. Transfer la Hotel Pennsylvania 2*, unul dintre cele mai populare hoteluri din New York, situat ultracentral, in Manhattan, langa Madison Square Garden si Empire State Building. Cazare.
Ziua 2. NEW YORK
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul local, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York.
Pentru fiecare seara va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway (pretul unui bilet este de la 80 USD, in functie de spectacol si de data aleasa).
niagara
Ziua 3. NEW YORK – NIAGARA (sau shopping)
Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy’s Fashion District). Optional, excursie de o zi cu avionul la Cascada Niagara. Excursia include bilet de avion dus – intors, transferuri cu autocarul hotel – aeroport – hotel, tur ghidat al cascadei – partea americana, plimbare cu vaporasul Maid of the Mist, plimbare in Parcul National Niagara, dejun bufet. Pret informativ: de la 400 USD / persoana, in functie de pretul biletelor de avion si de numarul de participanti. Excursia se va face doar in luna octombrie (daca vremea este favorabila).
atlantic-city1
Ziua 4. NEW YORK – PHILADELPHIA SI ATLANTIC CITY
Timp liber. Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 25 platitori). Excursia include transport cu autocarul, tur panoramic complet in Philadelphia, vizitarea muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, casa Betsy Rose, dejun inclus Dupa amiaza se viziteaza Atlantic City, considerat “Las Vegas-ul“ de pe coasta de est a USA. Seara, optional, turul de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu ferry boat la Staten Islands, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare.Cazare New York.
capitol_washington1
Ziua 5. NEW YORK – WASHINGTON
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun inclus, tur de oras de cca 4 ore si jumatate, in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Memorialul Jefferson, Casa Alba – panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 25 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.
boston1
Ziua 6. NEW YORK – BOSTON
Timp liber. Optional excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale USA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din USA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill – un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea pietei Quincy si a Muzeului Constitutiei. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York.
Ziua 7. NEW YORK – BUCURESTI
Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora 12:00). Transfer la Aeroportul JFK la ora 14:00 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu decolare la ora 17:45.

Ziua 8. Sosire la Bucuresti la ora 14:15.

TARIF/ PLECARI: 13.10, 24.11: 895 eur+ 290 lei/ pers/ loc in camera dubla/ sejur 9 zile (7 nopti)

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania AIR FRANCE KLM
- 6 nopti cazare in New York, la hotel Pennsylvania ** situat in Manhattan (sau similar)
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- tur de oras in New York cu autocar si ghid local
- insotitor roman de grup
Servicii neincluse:
- taxele de aeroport si securitate = 290 EURO, pot suferi modificari
- taxa de viza si de programare pentru interviu = 125 EURO, poate suferi modificari
- mese – se pot cumpara separat
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
- asigurarea medicala – obligatorie
- bacsis pentru soferi, ghizi locali si bagajisti
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

Conditii:
GRUP MINIM: 30 persoane.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE SI TRANSMITERE A ACTELOR: 40 zile inaintea plecarii
CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE: conform Contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere
CONDITIE SPECIALA in cazul retragerii dupa obtinerea vizei: penalizare integrala.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Adauga un comentariu la articolul: "Circuit: N.Y.- Philadelphia si Atlantic City – Washington – Boston – N.Y."