Combloux, Franta

Combloux, Franta

Combloux, Franta

Locatie

Combloux este un spatiu destinat placerilor, este situata la 4 km de Megève si la 30 km de Chamonix, statiunea de schi Combloux face parte din Spatiul Evasion Mont Blanc, un mare domeniu schiabil.

Descriere ski Franta, Combloux

Combloux cunoscuta si sub numele de ‘Perla din Mont Blanc’ este un sat fermecator dispunand de un vast domeniu schiabil, cu oferte variate pentru familii. Combloux isi conserva frumusetile naturale, veti putea descoperi patrimoniul local. Delicata, eleganta, rafinata, discreta, autentica, naturala, ca o perla rara. Combloux este locul ideal pentrua petrece vacanta. Statiunea este deschisa din decembrie pana in aprilie.

Informatii ski Franta, Combloux

Zapada este garantata. Chiar daca nu depaseste 30 – 40 cm pentru a putea asigura acoperirea tuturor pistelor, stratul de zapada este garantat. Domeniul schiabil este foarte potrivit pentru schiorii incepatori.

Daca veniti aici cu copiii, acestia vor fi foarte bine primiti. Statiunea are babysitters care vor avea foarte mare grija de copii si gradinite. In ceea ce priveste cazarea statiunea dispune de 10 hoteluri intre 2 si 4 stele, o varietate de apartamente, cabane si vile.

Pentru cazare in Combloux, click AICI.

Pentru camera live Combloux, click AICI.

Daca ai fost in Combloux, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Combloux, Franta

Combloux, Franta

Sursa foto: www.flickr.com

Un comentariu la "Combloux, Franta":

  1.  
    tv online

    Chiar curios. Cea ce am vazut pe pagina tau despre Combloux, Franta | Dream Destinations m-a impresionat. Va felicit pentru conceperea http://www.dreamdestinations.ro, care e un site care trebuie citita.