Les Arcs, Franta

Les Arcs, Franta

Les Arcs, Franta

Locatie

Situata intre statiunea de schi Chamonix la Nord, statiunea de schi Val d’Isère la Sud sşi orasul Chambéry la Vest, statiunea de schi Les Arcs – Bourg Saint Maurice este o statiune pentru sporturile de iarna la care putem ajunge pornind din majoritatea marilor orase din Franta, mergand pe sosea (autostrada Albertville, apoi soseaua departamentala RN 90), sau cu trenul (TGV plecand din Paris si Lille, Eurostar pornind din Londra, Thalys apoi Amsterdam si Bruxelles) panala gara Bourg Saint Maurice, sau mergand cu avionul (aeroporturile din Lyon, Chambéry si Genève). Alcatuita din satele Bourg – Saint Maurice si Arcs 1600, 1800, 1950 si 2000.

Cele patru sate Arcs 1600, 1800, 1950 si 2000 au in comun atmosfera conviviala si dorinta de a face din sejurul vostru un moment exceptional. Statiunea Les Arcs poseda numeroase fatete.

Descriere ski Franta, Les Arcs

La Bourg – Saint Maurice de exemplu, veti regasi farmecul satelor de munte, cu activitati artizanale si traditii gastronomice, in timp ce in Arc veti descoperi o arhitectura inovatoare si o statiune de schi pietonala moderna cu magazine, sali de seminarii, sali de cinema, un patinoar in aer liber.

Informatii ski Franta, Les Arcs

Dar statiunea de schi inseamna inainte de toate exceptionalul domeniu de schi Paradiski alcatuit din imensele domenii La Plagne si Arcs: munte cat vezi cu ochii, zapada proaspata care sclipeste sub soare si liniste odihnitoare, iata ce veti vedea ajungand pe piste dimineata. Deschisa schiorilor intre lunile decembrie si aprilie, statiunea de schi Les Arcs ofera mai mult de 200 km de piste. Arc 1800 este statiunea la moda din Les Arcs. Aici veti gasi un domeniu schiabil exceptional, plimbari cu rachetele de zapada, schi de fond, parapanta, ATV, etc.

Pentru cazare in Les Arcs, click AICI.

Pentru camera live Les Arcs, click AICI.

Daca ai fost in Les Arcs, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Les Arcs, Franta

Les Arcs, Franta

Sursa foto: www.flickr.com

Adauga un comentariu la articolul: "Les Arcs, Franta"