Les Rousses, Franta

Les Rousses, Franta

Les Rousses, Franta

Locatie

In inima Parcului natural regional Haut Jura, statiunea de schi Les Rousses va ofera nu mai putin de patru sate intr-o singura regiune: satul Rousses, satul Prémanon, satul Lamoura si Bois d’Amont. La granita cu Elvetia statiunea de schi Les Rousses va promite o vacanta cu sporturi de iarna intr-un mediu relaxant si protejat. Aflata in nordul lacului Genève, intre Lausanne si Mâcon, statiunea de schi Les Rousses se gaseste la 466 km de Paris, la 640 km de Lille, 153 km de Lyon.

Informatii ski Les Rousses

Iubitorii de schi alpin se vor grabi spre pistele de schi a celui mai mare domeniu din statiunea de schi Les Rousses: cuibarit intre masivele Dôle din Elvetia si Tuffes din Franta, domeniul schiabil este amenajat in intregime (22 telecabine si 30 de piste cu niveluri de dificultate diferite), oferindu-va o panorama exceptionala asupra Alpilor. Aceasta statiune este un veritabil paradis pentru schiori.

Schiorii de fond, incepatori si avansati vor putea practica acest sport pe pistele de schi din spatiul nordic al staţiunii Les Rousses. Domeniul le ofera accesul la trei masive inalte: Risoux, Massacre, Sambine si la trei vai: Orbe, Platelet si Lamoura.

Iubitorii de alte sporturi de iarna vor putea sa se dea cu sania, sa faca plimbari pe munte, sa faca plimbari cu sania trasa de caini precum si multe alte sporturi.

Locuri de vizitat in Les Rousses

Daca cultura si artizanatul sunt pe placul vostru, veti putea vizita diferitele locatii culturale ale celor patru sate componente ale statiunii Les Rousses: Centrul polar Paul Emile Victor, Casa Lapidaire, Muzeul Boissellerie, Muzeul de schi si cel al tradiţiilor, ateliere artizanele.

Apres-schi

Pentru a va destinde in familie nu ezitati sa va luati costumul de baie si sa inotati in piscina, sa va luati patinele in picioare si sa mergeti sa faceti piruete la patinoarul Prémanon cu partenerul sau partenera, sau sa mergeti sa dansati toata noaptea in clubul de noapte Rousses.

Puteti alege intre mai multe tipuri de cazare: la hotel, in case de vacanta, intr-o casa la tara sau in apartamente particulare. Pentru a achizitiona echipamentul necesar practicarii sporturilor de iarna (schiuri, clapari, patine, sanie ) mergeti la un magazin specializat în materiale sportive de exemplu Intersport.

Distante

Arad – Les Rousses

Timp: 14.8 h
Distanta: 1534.903 km

Nadlac – Les Rousses

Timp: 13.9 h
Distanta: 1486.628 km

Oradea – Les Rousses

Timp: 14.9 h
Distanta: 1569.355 km

Pentru cazare in Les Rousses, click AICI.

Pentru camera live Les Rousses, click AICI.

Daca ai fost in Les Rousses, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Les Rousses, Franta

Les Rousses, Franta

Sursa foto: www.flickr.com

Adauga un comentariu la articolul: "Les Rousses, Franta"