Leukerbad, Elvetia

Leukerbad, Elvetia

Leukerbad, Elvetia

Locatie

Asezat in valea raului Dala, intre munti, la o altitudine care ajunge la 2700 m, Leukerbad este o statiune cu bai termale situata in nordul orasului Leuk din Cantonul Valais. Pe langa nenumaratele facilitati de wellness si spa de care turistii se pot bucura 365 de zile pe an, aici se poate practica aproape orice sport care va trece prin minte.

Informatii ski Leukerbad

Aceasta statiune va ofera o gama larga de sporturi alpine. In zona de schi Torrent exista peste 50 km de partie care ii asteapta pe turisti cu o multitudine de oportunitati, atat pe cei impatimiti ai schiului, cat si pe cei fani ai snowboarding-ului.

Cei care doresc sa admire peisajul sau doar sa se bucure de razele soarelui o pot face de pe varfurile inalte de 4000 m din Valais Alps. Schiorii de cursa lunga pot schia aproape de statiune sau in Gemmi, pe partii special amenajate. Cei 40 km de trasee va ofera un adevarat paradis de zapada pe care il puteti explora in aerul rece si curat din Alpi.

Atat schiorii incepatori, cat si cei intermediari sau profesionisti se pot bucura de partii potrivite lor si de conditii excelente de schiat. Daca hotarati sa va faceti un permis de schi, acesta va acoperi toate urcarile cu telecabina pe oricare din partiile statiunii si alte facilitati precum o vizita pe zi la baile termale. Sistemele de generare a zapezii artificiale sunt printre cele mai bune si acopera 80% din suprafata.

In ceea ce priveste cazarea, puteti alege intre cele 28 de hoteluri si alte nenumarate cabane si pensiuni, in care va veti putea bucura de ospitalitatea elvetiana.

Statiunea ofera gradinita si scoala de schi pentru copii, astfel ca micutii dumneavoastra pot invata chiar in patria schiului acest sport. Cu toate ca soselele catre si din Leukerbad sunt excelente, chiar si pe tip de iarna, accesul auto este restrictionat in zona, iar in centrul orasului chiar interzis intre orele 22 si 5 dimineata.

Distante

Arad – Leukerbad

Timp: 15.1 h
Distanta: 1446.824 km

Nadlac – Leukerbad

Timp: 14.2 h
Distanta: 1398.549 km

Oradea – Leukerbad

Timp: 15.3 h
Distanta: 1484.424 km

Pentru cazare in Leukerbad, click AICI.

Pentru camera live Leukerbad, click AICI.

Daca ai fost in Leukerbad, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Leukerbad, Elvetia

Leukerbad, Elvetia

Sursa foto: www.flickr.com

Adauga un comentariu la articolul: "Leukerbad, Elvetia"