Pas de la Casa, Andorra

Pas de la Casa, Ski Andorra

Pas de la Casa, Andorra

Descriere ski Andorra, Pas de la Casa

Regiunea Grandvalira se afla direct pe frontierea franceza care se intinde pe cele doua sectoare ale principatelor din Andorra Encamp si Canillo si constituie cel mai mare domeniu schiabil din Pirinei. Datorita situarii sale geografice ideale, zapada de calitate si zilele insorite sunt garantate. Statiunile si micutele sate din regiune sunt extrem de diferite si vor fi pe placul tuturor, familii sau petrecareti. Lasati-va putin loc in valiza deoarece regiunea este un adevarat paradis pentru a face shopping datorita preturilor foarte mici.

Informatii ski Andorra, Pas de la Casa

Satul Pas de la Casa se afla pe frontiera franceza la 2.075 m altitudine. Este cea mai inalta statiune de schi din Andorra, cea mai rece din Pirinei si un adevarat paradis al sporturilor de iarna. Aici se desfasoara campionatele europene, domeniul constituind o adevarata atractie pentru turisti. In afara de piste veti gasi o multime de alte activitati pe placul vostru. Puteti termina ziua intr-un mod placut intr-unul din numeroasele puburi, baruri, cluburi sau discoteci din statiune.

Grandvalira ( 1.710 m – 2.640 m ) este cu cei 193 km de piste cel mai mare domeniu schiabil european, in afara de Alpi, cu gruparea domeniilor Pas de la Casa ∕ Grau Roi si Soldeu El Tarter, Encamp ofera cu telefericul Funitel cu o lungime de 6 km un acces ideal la domeniul schiabil variat. Domeniul are numeroase piste de dificultate medie, chiar si un incepator se va simti aici in largul sau.

Apres – schiul la Pas de la Casa este extrem de animat datorita preturilor avantajoase, statiunea fiind frecventata in special de tineri. Barurile si cluburile din sat cele mai apreciate sunt Marseilles, The Underground, si The Billboard; acestea se afla la doar cativa metri distanta unele de celelalte si sunt accesibile usor pe jos. De la cafenele autentice la cele mai luxoase baruri, trecand prin cluburi la moda, toata lumea se poate distra la Pas de la Casa. In ceea ce priveste gastronomia, numeroase restaurante stau la dispozitia dumneavoastra oferindu-va nu numai specialitati regionale ci si internationale.

Vara puteti face activitati precum: bike park, carting, drumetii, golf, via ferrata, sa va relaxati la un centru spa, drumetii; aici veti gasi un parc pentru familie – o noua modalitate de a profita de munte vara. Parcul va propune numeroase activitati: mini golf, hidrobiciclete, tubbing, trambuline, acrojump, plimbari cu magarul, tir cu arcul.

Pentru cazare in Pas de la Casa, click AICI.

Pentru camera live Pas de la Casa, click AICI.

Daca ai fost in Pas de la Casa, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Pas de la Casa, Ski Andorra

Pas de la Casa, Andorra

Sursa foto: www.flickr.com

Alte articole din categoria "Articole Andorra":
Adauga un comentariu la articolul: "Pas de la Casa, Andorra"