Strbske Pleso, Slovacia

Strbske Pleso, Ski Slovacia

Strbske Pleso, Slovacia

Locatie

Statiunea de ski din Slovacia, Strbske Pleso, este situata in Tatra Inalta, cel mai inalt masiv din Carpati, la baza muntelui, langa lacul cu aceeasi denumire. Statiunea este una dintre cele mai populare dintre toate statiunile de schi si snowboard din Slovacia.

Informatii ski Slovacia, Strbske Pleso

Sezonul de schi tine 120 de zile, cu un strat de zapada medie de 90 cm in februarie. Reteaua de partii de 5 km, in totalitate dotata cu tunuri de zapada si instalatie nocturna, este deservita de 2 telescaune moderne.

Aceasta zona este paradisul schiorilor fond, pistele avand 5, 10, respectiv 15 km lungime, excelent intretinute, dar mai gasim piste amenajate si in zona Cesta Slobody, cu lungimi de 5, respectiv 17 km, in functie de stratul de zapada. Statinea este dotata cu doua santuri pentru sarituri, orientate spre lac, cu o panorama fantasica. Pe aceste santuri sunt organizate numeroase concursuri internationale, la fel ca si pe pistele de schi fond.

Aici gasim numeroase unitati de cazare de la cele mai simple pana la cele mai luxoase, restaurante, baruri, scoala si gradinita de schi, service si inchirieri de echipament, piscina acoperita, centru fitness, sauna, casa de schimb valutar, birou de informatii turistice, magazine de suveniruri, salvamont. Parcarea centrala se afla pe partea sudica a statiunii, in zona Nove Strbske Pleso.

Pentru cazare in Strbske Pleso, click AICI.

Pentru camera live Strbske Pleso, click AICI.

Daca ai fost in Strbske Pleso, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Strbske Pleso, Ski Slovacia

Strbske Pleso, Slovacia

Sursa foto: www.flickr.com

Alte articole din categoria "Articole Slovacia":
Adauga un comentariu la articolul: "Strbske Pleso, Slovacia"