Titisee Neustadt, Germania

Titisee Neustadt, Germania

Titisee Neustadt, Germania

Locatie ski Germania, Titisee Neustadt

Titisee Neustadt se afla in coltul a trei tari: Franta, Elvetia si Germania. Veti avea la dispozitie Vosges in Alsace, Padurea Neagra si lacul Constance in Germania, cascadele din Elvetia. Comuna Titisee Neustadt este constituita din mai multe sate si un oras: Titisee, Neustadt, Waldau, Langenordnach, Schwärzenbach si Rudenberg.

Informatii ski Germania, Titisee Neustadt

Domeniile de schi alpin si de schi de fond sunt cele mai vaste. Coborari usoare, la 1.000 m altitudine, veti gasi la Waldau si la Scwärzenbach. Titisee Neustadt este paradisul patinajului pe gheata. Iazurile inghetate, lacul Titisee inghetat si patinoarul natural Hermeshof va invita la patinaj si la o partida de bowling pe gheata.

Sportul are o mare importanta la Titisee Neustadt. Pe cea mai mare trambulina naturala de schi din Germania, Hochfirstschanze are loc competitia internatonala din Padurea Neagra.

Pista de sanius Saig (1.030 m) este una din cele mai lungi piste. Cei care prefera calmul vor avea posibilitatea sa faca o plimbare cu caleasca.

Vacantele se transforma aici intr-o adevarata placere: inot in apa limpede, cristalina, relaxare pe plaja insorita, ciclism, drumetii, trecand pe langa fermele vechi, mori vechi.

Shopping

Titisee Neustadt este regatul magazinelor de suveniruri, al magazinelor de decoratii si al specialitatilor gastronomice din Padurea Neagra. Marea atractie a acestui sat este magazinul in care veti gasi tot anul decoratiuni de Craciun minunate.

Pentru cazare in Titisee Neustadt, click AICI.

Pentru camera live Titisee Neustadt, click AICI.

Daca ai fost in Titisee Neustadt, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Titisee Neustadt, Germania

Titisee Neustadt, Germania

Sursa foto: www.flickr.com

Adauga un comentariu la articolul: "Titisee Neustadt, Germania"