Ventron, Franta

Ventron, Franta

Ventron, Franta

Descriere ski Franta, Ventron

Este situata in inima masivului Vosges. Ventron este o statiune de schi care va sti sa va satisfaca setea de schi, in inima unui masiv care imbina traditia, gastronomia, si primirea calduroasa. La doi pasi de Alsace, statiunea prezinta un domeniu convivial potrivit pentru incepatori si pentru copii, dar si pentru schiorii buni si pentru curajosi. Este o statiune familiala, cu 1000 de locuitori, oferindu-vaă schi alpin, schi de fond, rachete, drumetii, VTT, pescuit, tenis, mini golf.

Informatii ski Franta, Ventron

In ceea ce priveste schiul alpin veti gasi piste pentru toate nivelurile. De fapt, sunt la dispozitia dumneavoastra 10 piste: 3 piste verzi, 3 piste albastre, 3 piste rosii si o pista neagra. Daca va tenteaza salturile la schi, o trambulina va asteapta. Puteti face plimbari cu rachete in zapada, snowboard. O pista este dedicata special saniusului.

In ceea ce priveste cazarea veti fi fermecati de cabanele in intregime din lemn dar moderne dotate du dus, telefon, bucatarie echipata cu aparate moderne, semineu, 2 dormitoare,un living. O alta posibilitate de cazare este la casute. Aceasta poate primi pana la 9 persoane, are 3 camere, un salon cu pian, este dotata cu dus. Puteti sa va aduceti si animalul preferat cu voi.

Pentru cazare in Ventron, click AICI.

Pentru camera live Ventron, click AICI.

Daca ai fost in Ventron, spune-ne impresiile tale in rubrica de comentarii de mai jos.

Ventron, Franta

Ventron, Franta

Sursa foto: www.flickr.com

Adauga un comentariu la articolul: "Ventron, Franta"