Festivaluri in Romania: Festivalul B-fit in the Street 2012

Festivaluri in Romania in luna septembrie: Festivalul Iternational B-fit in the Street 2012

Festivaluri in Romania in luna septembrie: Festivalul Iternational B-fit in the Street 2012

Aflat la a patra editie Festivalul International de Teatru de Strada B-fit in the Street! reuneste artisti din mai multe tari ale lumii, oferind bucurestenilor spectacole atractive si interactive.

Informatii despre Festivalul International de Teatru de Strada B-fit in the Street 2012

Timp de patru zile, 20 de trupe din 5 tari aduc o atmosfera sarbatoreasca in Capitala si transforma centrul orasului intr-un univers colorat, in care artistii jongleaza cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzator de emotii si reflectii. Prin reprezentatiile lor, actorii incearca sa interactioneze cu publicul, modificand raporturile dintre spatiu, ritm si receptare.

Pe tot parcursul zilei, spectacolele in aer liber ofera o perspectiva unica a cadrului urban, invadat de aceasta arta efervescenta. Acestea vor avea loc in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Piata Unirii, Piata Universitatii, Centrul Istoric, Piata Victoriei si toate bulevardele centrale.

Denumire festival: Festivalul International de Teatru de Strada B-fit in the Street 2012
Locatie festival: Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Piata Unirii, Piata Universitatii, Centrul Istoric, Piata Victoriei si toate bulevardele centrale – Bucuresti
Perioada festival: joi 13 – duminica 16 septembrie 2012

Pentru alte destinatii, obiective turistice si festivaluri din Romania, click AICI.

Adauga un comentariu la articolul: "Festivaluri in Romania: Festivalul B-fit in the Street 2012"